Microblading is de nieuwe trend binnen semi-permanente make-up, het is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u lang plezier van heeft. Microblading is een handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een blade wordt ingezet. De blade bestaat uit hele fijne naaldjes waarmee flinterdunne krasjes in de huid worden gemaakt. Deze krasjes vullen we in met pigment, en als resultaat krijg je 'hairstrokes' die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd. De behandeling is ideaal om te dunne, te korte of juist een te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk om een geheel nieuwe wenkbrauw te creëren.  

Voordelen microblading
Creeert een open blik
Jonger ogend uiterlijk 
Strak en natuurlijk resultaat
Altijd mooi gevormde wenkbrauwen
Model aan te passen aan uw wensen

De behandeling 
Het zetten van microblading bestaat uit twee behandelingen. 
- Bij de eerste behandeling bespreken we de medische gegevens, vervolgens gaan we de vorm bepalen, we tekenen deze eerst uit zodat je kunt zien hoe de vorm zal gaan worden. Het pigment word zo gekozen dat het past bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen en huid. 
- De tweede behandeling volgt binnen 8 weken. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gecorrigeerd. want het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal naar 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur zijn verloren. 
- In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders. 

Als u meer informatie over de behandeling wilt, mag u altijd een vrijblijvend advies gesprek inplannen. 

MICROBALDING Prijs
Wenkbrauwen opzetten (inclusief één na behandeling binnen 8 weken) €275,-
Touch up kleur ( binnen 1 jaar) €120,-
Touch up kleur (na 1,5 - 2 jaar) €150,-
Touch up (elders geplaats) €275,-