Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekend dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. door deze aanpak krijg je een gezondere en stevige huid met een gezonde kleur.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT:

Behandeling Prijs
Bindweefselmassage 30 minuten € 30,-
Bindweefselmassage kuur 6x 30 minuten € 150,- (één behandeling gratis)
Bindweefselmassage kuur 10x 30 minuten € 225,- (2,5 behandeling gratis)

BINDWEEFSELMASSAGE BENEN:

Behandeling Prijs
Bindweefselmassage 30 minuten € 30,-
Bindweefselmassage kuur 6x 30 minuten € 150,- (één behandeling gratis)
Bindweefselmassage kuur 10x 30 minuten € 225,- (2,5 behandeling gratis)

De intensiteit van de behandeling en de behandelingsduur hangt af van je huidconditie/wensen en verwachtingen. Om het beste resultaat te behalen wordt een kuurverband aangeraden.

Bindweefselmassage gezicht is inbegrepen in de behandeling Skin Gold, tevens is deze behandeling ook los te boeken.